Laddar Laddar innehåll ...

Managementkonsult inom livsmedelsbranschen

Macklean växer och söker nu förstärkning! Vi vill stärka upp vårt team med 1-2 vassa och drivna konsulter med några års erfarenhet, som vill vara med och utveckla företagen inom den svenska livsmedelsbranschen.

Vilka är vi?
Macklean är livsmedelsbranschens managementkonsulter och vi arbetar för att höja den svenska livsmedelsproduktionens konkurrenskraft. Våra erbjudanden sträcker sig från omvärlds- och marknadsanalyser till strategiutveckling, företagsstyrning och projektledning. Bland våra kunder återfinns såväl livsmedelsföretag och dagligvaruhandel som intresseorganisationer inom livsmedelssfären.

Våra konsulter har en bred bakgrund men det som förenar oss är intresset för mat & dryck och viljan att arbeta med strategiska frågor för den svenska livsmedelsbranschen. På en nischad konsultfirma som Macklean får alla medarbetare ett stort ansvar redan från början, och man ges stora möjligheter att utveckla både sig själv och firman.

Rollen som konsult
Som konsult på Macklean kan du, samtidigt som du arbetar i en viktig och spännande bransch, vara med och påverka och utveckla oss som företag. Du förväntas ta en aktiv roll i säljarbetet och agera projektledare i viktiga uppdrag. Arbetsuppgifterna innefattar:

  • Att arbeta i olika strategi-, analys-, och förändringsprojekt som en del av ett starkt team
  • Att utveckla samarbetet med befintliga kunder samt att identifiera och knyta nya kunder till oss
  • Att bidra till företagets utveckling vad gäller erbjudanden och marknadsföring

Rollen är baserad på vårt kontor vid Stadshagen i Stockholm.

Vem söker vi?
Vi tror att du har arbetat som managementkonsult eller liknande i några år, och nu är intresserad av att börja på en firma där du har stora möjligheter att ta ansvar och sätta din egen prägel. Din erfarenhet och profil stämmer in på följande:

  • God förmåga och erfarenhet av att strukturera och leda projekt
  • Proaktiv, strukturerad och analytisk
  • Relationsbyggande och säljande, med stark social kompetens
  • Stark kommunikationsförmåga i tal och skrift
  • Civilingenjör, civilekonom eller motsvarande med bevisat goda studieresultat
  • 3-6 års erfarenhet som managementkonsult
  • Erfarenhet av, och nätverk inom, livsmedelsbranschen är meriterande men inget krav

Hur går ansökan till?
Sista datum för ansökan är 19 augusti, men då vi kommer att genomföra intervjuer löpande är du välkommen in med din ansökan redan idag. Ansökan, i form av CV, personligt brev (på svenska) och betyg, mailas till rekrytering@macklean.se. Har ni några frågor om Macklean eller rollen är ni givetvis välkomna att kontakta Filip Lundin (072-14 15 664)

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Filip Lundin   

Filip Lundin

Konsult
e-post: filip.lundin@macklean.se
Telefon: 072-14 15 664
LinkedIn 

      

XS SM MD LG