Laddar Laddar innehåll ...

Är du vår nästa konsult?

Efter att ha stärkt upp vår seniora kompetens vill vi nu ta nästa steg i vår utveckling genom att anställa en vass och driven konsult, gärna med några års erfarenhet.

Vilka är vi?

Macklean är livsmedelsbranschens managementkonsulter och vi arbetar för att stärka våra kunders konkurrenskraft. Våra erbjudanden sträcker sig från omvärlds- och marknadsanalyser till företagsstyrning, strategiutveckling och projektledning. Bland våra kunder återfinns såväl livsmedelsföretag och dagligvaruhandel som intresseorganisationer inom livsmedelssfären.

Våra konsulter har en bred bakgrund men det som förenar oss är intresset för branschen och viljan att arbeta med strategiska frågor för den svenska livsmedelsbranschen. På en liten konsultfirma som Macklean ges varje medarbetare ett stort ansvar redan från början, men också stora möjligheter att utveckla både sig själv och firman.

Rollen som konsult

Som konsult på Macklean kan du, samtidigt som du arbetar i en viktig och spännande bransch, vara med och påverka och bygga upp en konsultfirma. Du förväntas ta en aktiv roll i uppdrag och kommer från dag ett att vara en viktig del av teamet. Dina uppgifter innefattar:

 • Att driva strategi- och förändringsprogram tillsammans med våra duktiga medarbetare
 • Att arbeta i omvärlds- och analysuppdrag, enskilt och i team
 • Att bidra till bolagets interna utveckling
 • Att delta vid införsäljning av uppdrag
 • Att förbereda och genomföra externa seminarier och presentationer

Rollen är baserad på vårt kontor vid Stadshagen i Stockholm.

Vem söker vi?

Kanske har du arbetat som managementkonsult eller annan liknande roll i några år, kanske är du nyexaminerad. Det viktiga är att du nu vill börja på en firma där du får arbeta med intressanta frågor, samtidigt som du har stora möjligheter att ta ansvar, växa i rollen och sätta din egen prägel. Din erfarenhet och profil stämmer in på följande:

 • Civilingenjör, civilekonom eller motsvarande med bevisat goda studieresultat
 • 0-3 års erfarenhet som managementkonsult, business controller eller annan analytisk roll
 • Proaktiv, strukturerad och analytisk
 • Stark kommunikationsförmåga i tal och skrift
 • Relationsbyggande och säljande, med stark social kompetens
 • Kompetens inom ekonomisk analys är meriterande, liksom nätverk inom livsmedelsbranschen

Hur går ansökan till?

Vi genomför intervjuer löpande och ser därför gärna att du kommer in med din ansökan redan idag. Tillträdesdatum är flexibelt, men vi ser framför oss att du är på plats senast till årsskiftet. Ansökan, i form av CV, personligt brev (på svenska) och betyg, mailas till mikael.furu@macklean.se.

Om du har några frågor om Macklean eller om rollen är du välkommen att höra av dig till Mikael.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Mikael Furu

Konsult
e-post: mikael.furu@macklean.se  
Telefon: 072-712 04 99
LinkedIn

      

XS SM MD LG