Laddar Laddar innehåll ...

Alla nyheter

Här hittar du alla Mackleans nyheter - gamla som nya. Vill du hålla dig uppdaterad och löpande få insikter i aktuella frågor för livsmedelsbranschen? Prenumerera på vårt nyhetsbrev Kortfattat.

Prenumerera >

Hur hållbart är årets julbord?

Att hållbarhet är en megatrend som påverkar konsumenternas beteende har nog få missat. Hur tar sig denna trend till uttryck på årets julbord?

Har du klickat hem julmaten än?

Så här i julruschen är det nog många av oss som har upplevt det bekväma i att köpa julklapparna på nätet - men gör vi detsamma med julskinkan?

Macklean i Almedalen

Tisdagen den 30 juni deltar Martin Eriksson på Almedalsveckan och presenterar en studie om vilka möjligheter och hot som kommer att prägla svenskt ...

Fokus på EMV i Insikter #6

Om en vecka släpper Macklean ett nytt nummer av Insikter. Rapporten handlar denna gång om egna märkesvaror (EMV) och varför det är en anonym men vi...

Hälsotrend eller hälsohets?

Hälsotrenden har länge varit en av de mest dominerande konsumenttrenderna på livsmedelsmarknaden. Men kan det bli för mycket av det goda?

Mat för hälsan

Hälsosam mat är en viktig konsumtionstrend. En ny undersökning visar dock att betalningsviljan skiljer sig mellan olika hälsoattribut som till exem...

Risk behöver inte bli kris

Hur utvecklar du ditt företags förmåga att både motstå plötsliga förändringar och snabbt anpassa din verksamhet till nya förutsättningar?

XS SM MD LG