Laddar Laddar innehåll ...

Nu släpps Insikter #8 - Proteinskiftet

Idag publicerar Macklean rapporten Insikter #8 - Proteinskiftet. Rapporten belyser skiftet i konsumtionen av proteiner och fokuserar på hur livsmedelsindustrin kan tillvarata de nya affärsmöjligheterna som trenden skapar.

Rapporten diskuterar proteinskiftets orsaker, belyser hur skiftet tar sig uttryck samt hur aktörer inom livsmedelsindustrin kan tillvarata möjligheterna som öppnas upp. För även om proteinskiftet för många i livsmedelsindustrin kan verka som en svårövervinnelig utmaning  kan det också öppna upp många dörrar – för tillväxt, ökad lönsamhet och varumärkesbreddning. I rapporten ger vi dig även ett framgångsrecept för hur du på bästa sätt kan tillvarata möjligheterna och undvika de potentiella fallgroparna kopplade till proteinskiftet. 

Ladda ner och läs hela rapporten >

Missa inte vårt frukostseminarium om Proteinskiftet den 14/9

Vi sammanfattar trenden och tipsar om hur ditt företag kan positionera sig för att vinna nya och gamla konsumenters lojalitet.

Datum & tid: onsdag 14 september 2016, kl. 08:00–08.50. Vi bjuder på frukost från kl. 07:30.
Plats: Franzéngatan 1, Stadshagen, Stockholm

Anmäl dig här >

Vill du veta mer eller har frågor kring rapporten?

Kanske är du intresserad av att få en skräddarsydd workshop för just ditt företag? Tveka inte att kontakta Kajsa Bårman. 

 Kajsa Bårman

 

Kajsa Bårman

Konsult
e-post: kajsa.bårman@macklean.se  
Telefon: 072-084 00 01
LinkedIn

 

Läs även:

XS SM MD LG