Laddar Laddar innehåll ...

Peter Normark tillträder som tf VD på Macklean 1 feb

Peter Normark tillträder 1 februari som tf VD för Macklean inom ramen för en roll som strategisk rådgivare för LRF. Peters erfarenheter och kompetens blir ett värdefullt tillskott i Mackleans fortsatta arbete med att stärka sitt erbjudande och sina kunders affärer. Vi på Macklean önskar Peter välkommen!

Peter har under de senaste 20 åren verkat som konsult inom ägarstyrning och strategi och kommer närmast från konsultbolaget Implement där han har varit partner. I grunden är Peter ekonomie doktor från Handelshögskolan där han tidigare verkat som forskare, lärare och programchef inom Executive Education. Under hela sin karriär har Peter arbetat med strategiska frågor, till stor del inom livsmedelskedjan och kooperativa företag i det gröna näringslivet.

Macklean har med sin samlade kompetens och erfarenhet en unik position att skapa värde för kunder i livsmedelsbranschen och det gröna näringslivet. Med min långa erfarenhet som strategikonsult och från arbete i Mackleans fokusbranscher ser jag fram emot att bidra till företagets framtida utveckling, säger Peter Normark.

 

Frågor om Macklean besvaras av seniorkonsult Eva Eriksson. För frågor om Peter Normark och hans nya roll kan han nås på 070-572 50 36. 

Eva Eriksson

 

Eva Eriksson

Seniorkonsult
e-post: eva.eriksson@macklean.se  
Telefon: 070 744 06 66 
LinkedIn

XS SM MD LG