Välkomna till Macklean Kajsa och Anton!

Kajsa och Anton

Macklean fortsätter att växa och i augusti började Kajsa och Anton på Macklean! Båda två tog i våras en civilingenjörsexamen i industriell ekonomi vid Linköpings Universitet.

Kajsa har en civilingenjörsexamen med inriktning mot energiteknik och logistik. Hon har även studerat en utbytestermin vid Swinburne University of Technology i Malaysia.

Kajsa har ett starkt intresse för hållbarhet och har arbetat ideellt med projekt som att bland annat miljömärka en arbetsmarknadsmässa och leda en temavecka med fokus på innovation. Hon har tidigare arbetat med strategiarbete kopplat till digitalisering och logistik inom livsmedelsbranschen hos Svenska Retursystem AB. Kajsa har även arbetat med kommunikation och ehandel på Postnord.

Läs mer om varför Kajsa valde Macklean här.

Anton har en civilingenjörsexamen med inriktning systemteknik och logistik. Han har även bedrivit utlandsstudier vid Korea Advanced Institute of Science and Technology (KAIST).

Anton har tidigare bl.a. arbetat med Supply Chain Management på ABB. Han har vid sidan av sina studier även bedrivit konsultprojekt och genomfört marknads- och konkurrentanalyser inom en rad olika branscher, b.la. detaljhandel.

Läs mer om varför Anton valde Macklean här.