Laddar Laddar innehåll ...

Wictoria Alvarsdotter – Mackleans nya medarbetare!

Wictoria började hos oss på Macklean den 8 januari och kommer senast från Axfood där hon bland annat deltog i sortimentsutveckling.

Wictoria har tidigare jobbat med kvalitetssäkring och processutveckling på Scania samt varit konsult på Deloitte, vilket har gett henne värdefull erfarenhet och kunskap inom förbättringsarbete och projektledning. Hon har en civilekonomexamen från University of Sydney samt en masterexamen från Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet.

Med erfarenhet från livsmedelsbranschen och ett stort intresse för mat och hälsa kommer hon att bli ett värdefullt tillskott till vår verksamhet. Välkommen!

Tre snabba frågor till Wictoria

Vad är det som lockar i konsultyrket?

Jag drivs av variation och nya möjligheter och som konsult får jag ta del av det varje dag. Jag får dessutom bidra till ett bättre samhälle genom att vi jobbar inom livsmedelsbranschen. Kan det bli bättre?!

Varför Macklean?

Jag har ett stort intresse för mat och hälsa vilket gör att det känns helt rätt att jobba inom livsmedelsbranschen. Det är också en väldigt spännande tid i branschen just nu med alla förändringar och den utveckling som pågår. Jag ser verkligen framemot att få vara med och bidra till den utvecklingen.  

Vad är ditt bästa hälsotips till alla vintertrötta svenskar?

Mitt allra bästa tips för att få mer energi i vintermörkret är att försöka komma ut en sväng i dagsljuset under lunchen. En lunchpromenad, om så bara 5 min, gör så stor skillnad! Ett annat tips är att göra sin egen blandning av ingefära, gurkmeja och citron (och lite honung för den som vill ha det lite sötare) och ta en shot varje morgon. Den är antiinflammatorisk och uppiggande och ger en riktigt bra start på dagen.

Wictoria Alvarsdotter

Wictoria Alvarsdotter

Konsult
e-post: wictoria.alvarsdotter@macklean.se  
Telefon: 073-340 45 33
LinkedIn

XS SM MD LG