Insikter #2: Är maten värd sitt pris?

 

”Priset är det viktigaste!” är ett påstående som nästan uppnått en status av universell sanning när det gäller maten och är idag ett synnerligen aktuellt ämne för livsmedelsbranschens aktörer.

Gäller verkligen lägsta pris till varje pris? Vad är det för mervärden som avgör om priset är det rätta för konsumenten? Och vem eller vilka är det egentligen som styr utvecklingen? I Macklean Insikter #2 "Är maten värd sitt pris?" analyseras vilka mervärden som är viktiga för konsumenten och hur livsmedelskedjans aktörer kan agera för att uppnå hållbar lönsamhet genom att istället för pris fokusera på värdeskapande. 


Insikter 2.png

Ladda ned och läs hela rapporten

I numret diskuteras vilka mervärden som är viktiga för konsumenten och hur livsmedelskedjans aktörer kan agera för att uppnå hållbar lönsamhet.

 
 

Vill du veta mer eller har frågor om rapporten?

Kanske är du intresserad av att få en skräddarsydd workshop för ditt företag? Tveka inte att kontakta Eva.

Eva Eriksson
SENIORKonsult

e-post: eva.eriksson@macklean.se  
Telefon: 070 744 06 66
LinkedIn


 

FLER MACKLEAN INSIKTER

 
 

INSIKTER #12: Klimat

INSIKTER #11: Tillväxt

INSIKTER #10: Innovation

INSIKTER #9: IoT i lantbruket